Notarieel medewerker of klerk onroerend goed

Nieuw

Beschrijving

SELECTIA NOTARIAAT zoekt voor
RIJKSBREDIUS NOTARISSEN TE BUSSUM
Notarieel medewerker/klerk onroerend goed
Bij voorkeur 4 dagen

Job description

RijksBredius Notarissen is een in het Gooi gelegen notariskantoor met 2 notarissen, 3 kandidaat-notarissen en 15 overige medewerkers.
Op dit kantoor heerst een open, informele werksfeer waar goed wordt samengewerkt op de verschillende rechtsgebieden.

Requirements

RijksBredius Notarissen zoekt een notarieel medewerker of klerk, die (bij voorkeur enkele jaren) ervaring heeft met het behandelen van onroerend goed-dossiers, waaronder het maken van de akten en het contact met cliënten en derden.
Rijksbredius Notarissen zoekt een nieuwe collega die leergierig is, sociaalvaardig en collegiaal. Voor de afdeling onroerend goed is het belangrijk om doortastend en stressbestendig te zijn.

Company profile

RijksBredius Notarissen heeft een uitgebreide, boeiende praktijk en is actief voor (MKB) ondernemers en particulieren. Het kantoor heeft een ondernemingsrecht-, onroerend-goedrecht-, estate planning- en familierechtpraktijk. Voor meer informatie zie www.rijksbredius.nl.

RijksBredius Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Netwerk Notarissen is het grootste samenwerkingsverband van Notarissen in Nederland van circa 150 zelfstandig gevestigde notariskantoren met bijna 600 juristen. Zij studeren samen en onderzoeken ook nieuwe juridische mogelijkheden.
Het samenwerkingsverband biedt haar leden een kennisbank waarbinnen professionele ervaringen kunnen worden uitgewisseld, kennis wordt gedeeld en bevorderd.

Benefits

Heb jij interesse in deze functie dan kun jij het onroerend goed-team bij RijksBredius Notarissen versterken.
Geïnteresseerd? Schrijf je in via www.selectia.nl waar je ook je CV kunt uploaden of mail naar jitskehosselet@selectia.nl
Heb je vragen, bel: 06 – 512 58 344 (Jitske Hosselet)

Location

BUSSUM

Contact person

Jitske Hosselet