Voor opdrachtgevers

Heeft u nu of binnenkort een kandidaat-notaris of notarisklerk/notarieel medewerker nodig? Indien u niet voldoende tijd heeft om de procedure zorgvuldig te doorlopen kunt u Selectia uitnodigen voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Wat kan Selectia voor u doen?
Selectia neemt veel werk uit handen door de voorselectie te doen en uiteindelijk maximaal drie kandidaten voor te dragen waaruit gekozen kan worden. Zij gaat hierbij zeer gedegen te werk:

• De eerste stap is uiteraard een vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw kantoor. Wij lichten onze werkwijze toe, adviseren u over de wervingsprocedure en het profiel van de kandidaat.
• Vervolgens ontvangt u een opdrachtbevestiging waarin de omschrijving en functie-eisen, het tarief en de gemaakte afspraken zijn vastgelegd. U weet precies waar u aan toe bent.
• Wanneer we de opdracht aannemen volgen er diverse gesprekken met de notarissen en medewerkers van het kantoor. Dit uitgebreide omgevingsonderzoek vormt de basis van een succesvolle bemiddeling omdat we met deze informatie gericht kunnen zoeken naar de juiste kandidaat die past bij de cultuur en in het team.
• Naar aanleiding van de gesprekken wordt een passend profiel opgesteld om de meest geschikte kandidaten aan te trekken.
• Een vacaturetekst wordt verspreid via de daarvoor meest geschikte kanalen.
• Wij gaan in de markt op zoek en houden uitgebreide interviews met sollicitanten.
• U ontvangt een voordracht van de best passende kandidaten waarin naast het CV ook een uitgebreide toelichting op de kandidaat wordt gegeven. Tevens zijn, zoveel mogelijk, van iedere kandidaat referenties nagetrokken.
• Wanneer de gesprekken bij uw kantoor plaatsvinden is Selectia daarbij aanwezig voor de juiste begeleiding.
• Als de medewerker een maand in dienst is komt Selectia nogmaals langs om de eerste bevindingen te evalueren en terug te kijken op de procedure.

De toegevoegde waarde zit niet alleen in de tijd die een sollicitatieprocedure kost maar ook in de zorgvuldigheid waarmee gezocht wordt naar de juiste persoon die past in het team en bij de kantoor-cultuur.

Selectia gaat ook in gesprek met mensen van wie het CV niet meteen opvalt; pas tijdens het gesprek blijkt wat de kwaliteiten van de kandidaat voor het betreffende kantoor kunnen zijn.

Voor beoordelingen van opdrachtgevers zie volgende pagina.

Op zoek naar een geschikte kandidaat? Neem contact met ons op!

Mail: jitskehosselet@selectia.nl of bel 06 – 512 58 344 (Jitske Hosselet)